Home

Aksesori alza se manual

alza se Bagi Alza SE mepunyai beberapa kelebihan daripada Alza S. Model Alza SE tidak mempunyai warna Electric Blue tetapi mempunyai warna Passion Red iaitu Merah Batu.

Oleh itu, beberapa aksesori tambahan telah ditambah pada perodua Alza SE. Find car accessories& parts for sale in Selangor on Mudah. my, Malaysia's largest marketplace. Now listing 3621 ads. Happy Buying and Selling! Untuk melengkapkan imej Alza SE, Alza S terdapat lampu belakang lensa dan lampu kabus depan sebelum ini, ia adalah lampu ekor merah dan tiada lampu kabus bagi Standard.

Setelah lebih 1 tahun dan lebih km saya bertukar dari Proton Wira Aeroback 1. 3 Manual ke Perodua Alza 1. 5 Automatik, berikut adalah 10 perkara yang saya suka dan kurang suka tentang Perodua Alza.

Saya kurang pasti dengan aksesori Alza 2016, kerana saya bukannya penjual Perodua: ). Encik boleh cuba tanyakan di beberapa kedai Perodua Lebih luas dan selesa untuk kami sekeluarga dan yang penting auto haha bayabaya skang ni dah tak larat nak layan manual car lagi huhu Dari pemerhatian saya dan hubby cakap exterior Produa Alza SE dan Advance adalah sama.

Yang membezakan adalah interior dia sahaja. kami dah usha pon harga luar untuk aksesori yang takde pada versi SE Aksesori& Spare Part PERODUA Kancil, Viva, Myvi dan Alza has 2, 891 members. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. # Untuk beriklan sila add kawankawan Jun 19, 2013 Boleh juga kalau nak dibandingkan dengan Grand Livina atau Perodua Alza, tapi dengan syarat samaberatkan kesemua kenderaan tersebut. Jadi, LivinaAlza tu kena sumbat 8 penuh penumpang, tapi exora bawa driver dia je.

hehehe Alza 2014 didatangkan dengan tiga varian iaitu standard (manualauto), SE (manualauto) dan Advanced Version (auto). Untuk sesi pandu uji ini, penulis diberi peluang mencuba varian Advanced Version. Daripada sudut mekanikalnya, tiada sebarang perubahan yang dilakukan. Alza GX Standard Manual. Alza EZ Standard Automatik. Alza SE GS Manual. Alza SE ZS Automatik. Alza ZV Advanced Version Automatik.

Semenanjung Malaysia: 52, 400. 00 Perodua Myvi 2011 terdapat dalam tiga perapi untuk 1. 3 liter iaitu Standard, Premium dan Elegance, dan dua untuk 1. 5 liter iaitu Special Edition dan Extreme. Kesemuanya tersedia dengan transmisi automatik empat kelajuan dan manual lima kelajuan. Promosi Perodua 2018, Perodua Price Tempah Bezza, Axia, Perodua Myvi, Perodua Alza sekarang.

Dapatkan senarai harga Perodua terkini. Rebate& Diskaun hebat! Harihari promosi! The latest Alza it's everything you wish for in an MPV. Alza SE AV Alza S. Front Skirting. Rear Skirting. Side Skirting. Rear Spoiler. Clear Signal Lens. Rear Combi with Clear Lens.

Front Fog Lamps. 15 inch Alloy Rims (Silver Finishing) New Sporty Front Bumper. New Sporty Rear Bumper.